Syrien har brug
for vores hjælp!

Med din støtte kan vi fortsætte arbejdet, selv når støvet fra jordskælvet har lagt sig. Støt hjælpearbejdet de næste 6 måneder, hvorefter støtten automatisk stopper.
 

ADRA Danmark samarbejder med ADRA Syrien, som har kontorer i blandt andet Latakia og Aleppo. Således bliver jeres bidrag distribueres hurtigt og effektivt af fagfolk med lokalt kendskab.

Situationen i Syrien ændrer sig time for time. ADRA vurderer hele tiden, hvordan de indsamlede midler bruges bedst. Lige nu uddeles der blandt andet penge som kontantbeløb. Pengene bliver typisk brugt til mad, vand og hygiejneartikler. At give nødhjælp på denne måde er en udbredt og anerkendt metode og giver også støtte til lokale butiksejere. ADRA opsætter nødherberg i skoler, sportshaller og lignende, for at få så mange som muligt væk fra gaden og frostgrader. Vi uddeler varme måltider, kasser med mad til familier, hygiejnesæt, tæpper og hvad, der ellers er behov for blandt de overlevende.

“Lige nu arbejder vi på højtryk for at hjælpe
de mange ofre for jordskælvet i Syrien.”

Med støtten fra Danmark kan vi fortsætte arbejdet, selv når støvet fra jordskælvet har lagt sig. Der bliver brug for genopbygning af vandforsyninger, psykosocial støtte og hjælp til at få børnene tilbage i skole.

X

Din browser er forældet!

Du benytter en forældet browser og vil ikke få den optimale oplevelse på siden.

Overvej at hente en af følgende browsere: