FISKEGREJ TIL SYDSUDAN

Giv fiskegrej til et ungt menneske i Sydsudan.

For kun 100 kr. giver du både fiskegrej og undervisning i markedsføring. Fangsten giver mad på bordet, og salget genererer penge til skolegang, medicin og lignende.

100 kr.

GIV EN GAVE


SKOLESÆT TIL SYRIEN

Giv et barn i Syrien de mest nødvendige redskaber for at kunne starte i skole igen.

I skyggen af krigen står en hel generation af syriske børn og unge, som har måttet sætte deres barndom og skolegang på standby. Et skolesæt indeholder blandt andet skoletaske, penalhus, blyanter, viskelæder, skrivehæfter og geometrisæt.

150 kr.

GIV EN GAVE


GRØNTSAGSFRØ TIL SUDAN

Giv en bonde i Sudan en blanding af grøntsagsfrø, så han eller hun kan så grøntsager som tomater, løg, gulerødder, squash og peberfrugter.

Høsten giver familien mad på bordet, og med fortjenesten fra salget af overskydende afgrøder på markedet får de penge til skolegang og andre udgifter.

200 kr.

GIV EN GAVE


SOLCELLELAMPE TIL YEMEN

Giv en solcelle lampe til kvinderne i Yemen.

Kvinderne i Yemen er særligt udsatte for at blive overfaldet på mørke gader. Derfor er ønsket om gadebelysning stort. Beskyt Yemens kvinder med solcellelamper.

400 kr.

GIV EN GAVE


NØDHJÆLP TIL ETIOPIEN

Giv nødhjælp til tørkeramte.

Tørken på Afrikas Horn er livstruende for både mennesker og dyr. ADRA’s nødhjælp består af rent vand, penge til mad samt foder, medicin og dyrlægehjælp til de får, geder og køer, som udgør mange familiers fødevarekilde og levebrød.



500 kr.

GIV EN GAVE


HUS TIL
UGANDA

Giv et hus som ramme for et nyt liv til en særlig udsat flygtningefamilie i Uganda.

Ud over selve huset medfølger et klimavenligt komfur, toilet, bad, køkkenhave, frugttræer og redskaber. Efter at familien er flyttet ind, modtager du et billede af familien foran boligen samt en hilsen fra dem som tak for den store gave.

3.249-12.995 kr.

GIV EN GAVE


STØT, HVOR BEHOVET ER STØRST

Lad os finde ud af, hvor dine penge gør den største forskel.

Ønsker du ikke et gavebevis, kan du støtte med et valgfrit beløb, som vil gå til der, hvor behovet er størst.





Valgfrit beløb

GIV EN GAVE

Du kan også give en julegave via vores kontonummer: 4316 4260575570 eller MobilePay: 940 940. Husk at angive den ønskede gave og e-mailadresse, hvis du ønsker at modtage et julegavebevis.

ADRA Danmarks overordnede målsætning er at lindre akut nød samt arbejde for en langsigtet og bæredygtig udvikling blandt fattige og underprivilegerede befolkningsgrupper, samt styrke deres muligheder for at skabe et værdigt liv.

ADRA Danmark . Concordiavej 16 . 2850 Nærum . Tlf.: +45 4558 7700

X

Din browser er forældet!

Du benytter en forældet browser og vil ikke få den optimale oplevelse på siden.

Overvej at hente en af følgende browsere: