Hvilket træ skal din gave
ligge under i år?


SKOLESÆT TIL SYRIEN

Giv et barn i Syrien de mest nødvendige redskaber for at kunne starte i skole igen.

I skyggen af krigen står en hel generation af syriske børn og unge, som har måttet sætte deres barndom og skolegang på standby. Et skolesæt indeholder blandt andet skoletaske, penalhus, blyanter, viskelæder, skrivehæfter og geometrisæt.

110 kr.

GIV EN GAVE


GRØNTSAGSFRØ TIL SUDAN

Giv en bonde i Sudan en blanding af grøntsagsfrø, så han eller hun kan så grøntsager som tomater, løg, gulerødder, squash og peberfrugter.

Høsten giver familien mad på bordet, og med fortjenesten fra salget af overskydende afgrøder på markedet får de penge til skolegang og andre udgifter.

220 kr.

GIV EN GAVE


GED TIL ETIOPIEN

Køb en ged til en kvindegruppe i Etiopien.

På grund af inflation er det ikke altid hensigtsmæssigt at spare op ved at lægge penge til side. I stedet investerer ADRA’s kvindegrupper i geder, som kan sælges, hvis f.eks. et barn bliver sygt og skal på en sundhedsklinik. Desuden giver gederne ”renter”, fordi de yngler.

490 kr.

GIV EN GAVE


MAD TIL YEMEN

Giv én måneds mad til en familie på gennemsnitligt syv personer.

1/3 af alle yemenitiske børn under fem år er akut underernærede. ADRA er, som én af de få danske hjælpeorganisationer, til stede i Yemen, og vi uddeler blandet andet mad og hygiejnepakker.

720 kr.

GIV EN GAVE


SKOLEGANG TIL SYDSUDAN

Giv et barn i Sydsudan et års skolegang. Børnene i landet har brug for at gå i skole, men mangler bygninger, bøger og trænede lærere.

ADRA Danmark støtter blandet andet uddeling af lærerbøger, opførelse af midlertidige klasseværelser samt udvikling af kompetencer blandt lærerne.

1.150 kr.

GIV EN GAVE


HUS TIL UGANDA

Giv et hus som ramme for et nyt liv til en særlig udsat flygtningefamilie i Uganda.

Ud over selve huset medfølger et klimavenligt komfur, toilet, bad, køkkenhave, frugttræer og redskaber. Efter at familien er flyttet ind, modtager du et billede af familien foran boligen samt en hilsen fra dem som tak for den store gave.

2.950-11.800 kr.

GIV EN GAVE

Du kan også give en julegave via vores kontonummer: 9570 8688222. Mærk donationen med den ønskede gave.

ADRA Danmarks overordnede målsætning er at lindre akut nød samt arbejde for en langsigtet og bæredygtig udvikling blandt fattige og underprivilegerede befolkningsgrupper, samt styrke deres muligheder for at skabe et værdigt liv.

ADRA Danmark . Concordiavej 16 . 2850 Nærum . Tlf.: +45 4558 7700

X

Din browser er forældet!

Du benytter en forældet browser og vil ikke få den optimale oplevelse på siden.

Overvej at hente en af følgende browsere: