FISKEGREJ TIL SYDSUDAN

Giv fiskegrej til et ungt menneske i Sydsudan.

For kun 100 kr. giver du både fiskegrej og undervisning i markedsføring. Fangsten giver mad på bordet, og salget genererer penge til skolegang, medicin og lignende.

100 kr.

GIV EN GAVE


SKOLESÆT TIL SYRIEN

Giv et barn i Syrien de mest nødvendige redskaber for at kunne starte i skole igen.

I skyggen af krigen står en hel generation af syriske børn og unge, som har måttet sætte deres barndom og skolegang på standby. Et skolesæt indeholder blandt andet skoletaske, penalhus, blyanter, viskelæder, skrivehæfter og geometrisæt.

150 kr.

GIV EN GAVE


GRØNTSAGSFRØ TIL TANZANIA

Giv en mor i Tanzania en blanding af grøntsagsfrø, så hun kan så grøntsager som tomater, løg, gulerødder, squash og peberfrugter.

Høsten giver familien mad på bordet, og med fortjenesten fra salget af overskydende afgrøder på markedet får de penge til skolegang og andre udgifter.

200 kr.

GIV EN GAVE


VINTERHJÆLP TIL UKRAINE

Giv vinterhjælp til familier i Ukraine.

Vær med til at uddele varmt tøj og tæpper, reparere og isolere huse samt uddele træbriketter og el-udstyr, så børn og forældre kan holde varmen i den frysende vinterkulde.

350 kr.

GIV EN GAVE


KLIMAHJÆLP TIL ETIOPIEN

Giv klimahjælp til udsatte familier.

Befolkningen i Etiopien er hårdt ramt af klimaforandringer, skiftevis tørke og oversvømmelser, som er livstruende for både mennesker og dyr. ADRA’s nødhjælp kan blandt andet bestå af vand/rensetabletter til vand, hygiejnekits og uddeling af kontanter til mad og medicin.500 kr.

GIV EN GAVE


HUS TIL
UGANDA

Giv et hus som ramme for et nyt liv til en særlig udsat flygtningefamilie i Uganda.

Ud over selve huset medfølger et klimavenligt komfur, toilet, bad, køkkenhave, frugttræer og redskaber. Efter at familien er flyttet ind, modtager du et billede af familien foran boligen samt en hilsen fra dem som tak for den store gave.

3.249-12.995 kr.

GIV EN GAVE


STØT, HVOR BEHOVET ER STØRST

Lad os finde ud af, hvor dine penge gør den største forskel.

Ønsker du ikke et gavebevis, kan du støtte med et valgfrit beløb, som vil gå til der, hvor behovet er størst.

Valgfrit beløb

GIV EN GAVE

Du kan også give en julegave via vores kontonummer: 7132 1019813 eller MobilePay: 575550, men det er kun muligt at modtage gavebeviser via køb på hjemmesiden.

ADRA Danmarks overordnede målsætning er at lindre akut nød samt arbejde for en langsigtet og bæredygtig udvikling blandt fattige og underprivilegerede befolkningsgrupper, samt styrke deres muligheder for at skabe et værdigt liv.

ADRA Danmark . Concordiavej 16 . 2850 Nærum . Tlf.: +45 4558 7700

X

Din browser er forældet!

Du benytter en forældet browser og vil ikke få den optimale oplevelse på siden.

Overvej at hente en af følgende browsere: