Bliv erhvervssponsor

 

 

 

Som sponsor er jeres virksomhed med til at plante håb og forandring,
så mennesker kan høste udvikling og retfærdighed.

Der er mange måder, man som virksomhed kan være med til at gøre en forskel. Det er muligt at give en enkelt donation, støtte årligt eller blive en del af et af vores CSR-projekter.

Giv enkeltdonation


Støt med et engangsbeløb og vær med til at skabe håb og muligheder for udsatte i Afrika og Mellemøsten. Virksomheder kan, ligesom privatpersoner, få fradrag for op 17.000 kr. årligt. Indtast jeres CVR-nummer i formularen, så indberetter vi beløbet til SKAT.

STØT NU

Støt fast


Ved at støtte ADRA’s projekter med et fast beløb, kan I indtænke ADRA Danmark i jeres CSR-strategi.

STØT NU

Byg huse i Uganda


Når flygtninge ankommer til Uganda, forærer staten dem et jordstykke, men de må selv bygge deres bolig. Denne opgave kan være uoverstigelig for familier med sygdom, handicap eller for mindreårige, der ankommer med yngre søskende uden forældrene. Et hus er muligheden for at skabe sig et nyt liv.

LÆS MERE HER

Start en landsbybank


Banksystemet giver de fattige i landsbyerne en mulighed for at spare op og låne penge til gode idéer og investeringer. Hvert medlem af en spare-lånegruppe indbetaler et beløb hver uge og får efter tur mulighed for at optage lån i gruppen.

LÆS MERE HER

ADRA Danmarks erhvervssponsorer


Se listen over ADRA Danmarks erhvervssponsorer, som hvert år er med til at gøre en forskel for fattige i Afrika og Mellemøsten ved at give dem værktøjerne til selv at kunne lave ændringer i deres liv.

SE DEM HER

Start jeres egen indsamling


Ved at lave jeres egen indsamling, kan I være med til skabe opmærksomhed omkring en vigtig sag. Firmaet kan via sociale medier og engagere deres sociale netværk og samle ind i fællesskab.

OPRET INDSAMLING

ADRA Danmarks overordnede målsætning er at lindre akut nød samt at arbejde for en langsigtet og bæredygtig udvikling blandt fattige og underprivilegerede befolkningsgrupper. Fokus er at styrke deres muligheder for at skabe et værdigt liv.

ADRA Danmark . Concordiavej 16 . 2850 Nærum . Tlf.: +45 4558 7700

X

Din browser er forældet!

Du benytter en forældet browser og vil ikke få den optimale oplevelse på siden.

Overvej at hente en af følgende browsere: