23. april 2018

ADRA Danmark får ny kommunikationschef

Signe Lund Christensen er blevet ansat i en nyoprettet stilling som kommunikationschef i nødhjælps- og udviklingsorganisationen ADRA Danmark

Det er et kendt ansigt i ADRA, som fra den 1. juni 2018 tiltræder stillingen som organisationens kommunikationschef. Signe Lund Christensen har siden 2012 nemlig været ansat som program- og policy-rådgiver i ADRA, men rykker nu videre til kommunikationsafdelingen, hvor hun netop skal styrke og koordinere ADRA Danmarks fortalervirksomhed og policy-arbejde både i Danmark og globalt.

”Jeg brænder for at gøre verden til et bedre sted, og som kommunikationschef i ADRA Danmark vil jeg glæde mig til at arbejde for at engagere endnu flere i arbejdet for en mere retfærdig verden,” siger Signe Lund Christensen og fortsætter: ”ADRA bygger på solide kristne værdier som grundlag for vores arbejde. Det skal vi være endnu skarpere på at fortælle om og bruge aktivt.”

Signe er uddannet i Statskundskab på Københavns Universitet og har desuden læst udviklingsstudier på Lunds Universitet. Inden sin tid i ADRA har hun arbejdet med dansk udviklingsbistand i blandt andet Baptistkirken og som konsulent i Konsulentnetværket.

Foreningsmenneske med rødder i den kristne tro
Signe er desuden et engageret foreningsmenneske, som har dedikeret meget af sin tid til spejderbevægelsen. På Spejdernes Lejr 2017 i Sønderborg stod hun i spidsen for det politiske arbejde og i dag er hun medlem af bestyrelsen for foreningen ’Spejderne’, som er en paraply for de fem danske spejderkorps.

Signe er opvokset i Baptistkirken og har derfor en stor forståelse for ADRA Danmarks bagland i Adventistkirken og ADRA Danmarks rolle og fordele som en kristen organisation. I dag er Signe aktiv i Købnerkirken, den lokale baptistkirke på Amager, hvor hun bor med sin mand og to børn. 

“Alle har lige ret til at følge og udleve deres egne drømme og evner. Derfor kæmper vi side om side med vores medmennesker for at styrke deres stemme”

X

Din browser er forældet!

Du benytter en forældet browser og vil ikke få den optimale oplevelse på siden.

Overvej at hente en af følgende browsere: