14.05.2019

ADRA Danmarks nye event-planlægger har allerede sat sine spor

ADRA Danmark har ansat Laura Reiter Resenbro i en projektstilling som event- og fundraisingkoordinator. Hun er uddannet serviceøkonom og har en bachelorgrad i International Hospitality Management. Med sin friske energi har hun allerede sat sig spor på arbejdspladsen

Laura Reiter Resenbro, 29 år, havde ikke arbejdet på kontoret ret længe, før kollegerne kunne se, at et udpræget ordensmenneske var kommet til. Med samme intensitet som en hvirvelvind havde hun sat papirer i system, ryddet op på fælleskontoret og sat standarden for, hvordan et stressreducerende skrivebord kan se ud.

Inden for få dage blev det bekræftet, at Laura passede godt ind i stillingen som ADRA Danmarks event- og fundrasingkoordinator. At bestride rollen kræver selvstændighed, ordenssans og handlekraft.

”Mine talenter for at organisere og eksekvere er, hvad jeg kan bidrage mest med i ADRA Danmark,” forklarer Laura selv.

Hun kommer fra servicebranchen og har tidligere kastet sig ud i roller som butikschef og key account manager. Den nye medarbejder er uddannet serviceøkonom og har en bachelorgrad i International Hospitality Management.

”Jeg trives rigtig godt med at være blæksprutte. Det giver mig energi at skulle springe fra en opgave ved skrivebordet om formiddagen til noget helt andet og mere praktisk om eftermiddagen,” siger Laura.

Allerede godt i gang
I ADRA Danmark har hun først og fremmest skullet kaste sig over planlægning af den årlige Hjælpeaktion-indsamling, som er Adventistkirkens landsdækkende dør til dør-indsamling til støtte for ADRA’s arbejde.

En anden presserende opgave er samme kirkes årlige landsstævne, hvor ADRA Danmark hvert år i maj er til stede for at møde de frivillige på et stort anlagt repræsentantskabsmøde og for at gøre opmærksom på sig selv over for nye potentielle støtter i det kirkelige bagland.

ADRA Ungdom står også på Lauras liste. Det er planen, at hun skal revitalisere konceptet, så gruppen af frivillige unge fortsat skaber interesse for ADRA Danmarks arbejde blandt landets studerende på gymnasier og videregående uddannelser.

Kondisko versus høje hæle på job
Før ansættelsen havde Laura gennem et par år været lun på tanken om at arbejde for ADRA.

”Det er vigtigt for mig at have et større formål med at gå på arbejde end blot arbejdet i sig selv. Jeg ønskede at være et sted, hvor alle brænder for det samme. Min far har været frivillig for organisationen gennem mange år, og jeg kendte i forvejen flere af medarbejderne fra kontoret, som alle talte varmt om arbejdspladsen. Desuden nyder jeg at have et job, hvor jeg må gå i kondisko,” siger Laura og griner. I hendes tidligere ansættelser var højhælede sko og jakkesæt velanset.

At Laura er opvokset i Adventistkirken, er en fordel i arbejdet.

”Størstedelen af mine opgaver for tiden beror på et samarbejde med Adventistkirkens medarbejdere, så her gør jeg brug af mine personlige relationer.”

Når Laura skal tænke på andet end arbejde, går hun gerne på jagt med sin mand eller laver god mad til vennerne.

ADRA Danmarks nye event- og fundraisingkoordinator er indtil videre ansat indtil april 2020.

X

Din browser er forældet!

Du benytter en forældet browser og vil ikke få den optimale oplevelse på siden.

Overvej at hente en af følgende browsere: