Kvalitetssikring

Vi arbejder ud fra internationale standarder

For at være relevante og effektive i vores arbejde og for at sikre kvaliteten af samme har vi valgt at leve op til følgende internationale standarder

Core Humanitarian Standard

Core Humanitarian Standard udstikker ni forpligtelser som organisationer og individer, der beskæftiger sig med hjælpearbejde, kan arbejde efter for at sikre kvaliteten af deres arbejde.

Se de ni standarder her

AAL – ADRA Accreditation and Licencing

I maj 2019 gennemgik ADRA Danmark den akkrediterings- og licensproces, som ADRA International kræver af alle ADRA-kontorer. Her blev ADRA Danmarks organisatoriske kapacitet vurderet ud fra en række kvalitetsstandarder, som kræves for at vi må bruge navnet ADRA og være en del af det internationale netværk. Standarderne ligger tæt op ad det internationale kvalitetsmål Core Humanitarian Standard on Quality and Accountability.

I september 2019 modtog ADRA Denmark en bekræftelse på, at vi lever op til standarderne, så vi kan beholde vores licens og opnå akkreditering.

Alle vores implementerende partnere, som fortrinsvis er lokale ADRA-kontorer, er ved at gennemgå den samme akkrediterings- og licensproces.

Vores organisation har vedtaget en række politikker. Læs dem her

“Alle har lige ret til at følge og udleve deres egne drømme og evner. Derfor kæmper vi side om side med vores medmennesker for at styrke deres stemme”

X

Din browser er forældet!

Du benytter en forældet browser og vil ikke få den optimale oplevelse på siden.

Overvej at hente en af følgende browsere: