Kvalitetssikring

Vi arbejder ud fra internationale standarder

For at være relevante og effektive i vores arbejde og for at sikre kvaliteten af samme har vi valgt at leve op til følgende internationale standarder

Core Humanitarian Standard

Core Humanitarian Standard udstikker ni forpligtelser som organisationer og individer, der beskæftiger sig med hjælpearbejde, kan arbejde efter for at sikre kvaliteten af deres arbejde.

Se de ni standarder her

HQAI er en uafhængig auditor inden for den humanitære sektor. I november 2019 blev vores konstante arbejde med at blive endnu bedre til at leve op til standarderne verificeret.
Se rapporten her  …  eller her på HQAI’s egen hjemmeside

  

ECHO – European Union Civil Protection and Humanitarian Aid

På baggrund af ADRA Danmarks ansøgning til EU’s Humanitære Konto (ECHO), har EU-kommissionen på ny valgt at indgå en partnerskabsaftale med vores organisation for perioden 2021-2027. Denne store donor finder os fortsat egnet til at blive tildelt EU-finansiering til vores humanitære projekter i foreløbigt Sudan og Syrien, og i den forbindelse har vi modtaget dette certifikat: EU Humanitarian Partnership Certificat 2021

AAL – ADRA Accreditation and Licensing

I maj 2019 gennemgik ADRA Danmark den akkrediterings- og licensproces, som ADRA International kræver af alle ADRA-kontorer. Her blev ADRA Danmarks organisatoriske kapacitet vurderet ud fra en række kvalitetsstandarder, som kræves for at vi må bruge navnet ADRA og være en del af det internationale netværk. Standarderne ligger tæt op ad det internationale kvalitetsmål Core Humanitarian Standard on Quality and Accountability.

I september 2019 modtog ADRA Denmark en bekræftelse på, at vi lever op til standarderne, så vi kan beholde vores licens og opnå akkreditering.

Alle vores implementerende partnere, som fortrinsvis er lokale ADRA-kontorer, er ved at gennemgå den samme akkrediterings- og licensproces.

Evaluering

ADRA vurderer løbende kvaliteten i vores projekter, bl.a. gennem evalueringer. Hvad, hvornår og hvordan vi evaluerer kan du læse i vores Evaluation Policy.

Læs resten af vores politikker her

Se en oversigt over løbende og afsluttede korruptionssager

“Alle har lige ret til at følge og udleve deres egne drømme og evner. Derfor kæmper vi side om side med vores medmennesker for at styrke deres stemme”

X

Din browser er forældet!

Du benytter en forældet browser og vil ikke få den optimale oplevelse på siden.

Overvej at hente en af følgende browsere: