Medarbejdere

ADRA Danmark er en stor international udviklings- og nødhjælpsorganisation. Vores arbejde tager udgangspunkt i et kristent menneskesyn med næstekærlighed og respekt for det enkelte menneske i centrum. Både hvad angår medarbejderne på kontoret og de mennesker, ADRA er sat i verden for at hjælpe. Vi arbejder for at alle mennesker har lige ret, mulighed og håb for fremtiden.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Du kan også følge os på Facebook, Instagram og Twitter

Daglig ledelse

Jens Vesterager

Generalsekretær

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

“Fordi jeg elsker at se mennesker komme ud af fattigdom og nød! Fattigdom afholder folk fra at leve det liv, som Gud havde tiltænkt. Det er fantastisk at opleve, at når ADRA planter håb og muligheder – så høstes der udvikling.”

Økonomi

Nils Rechter

Administrationschef

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

“Fordi ADRA er en lille organisation. Her har vi mulighed for at lære hinanden godt at kende, og teamfølelsen er stærk. Det er rart at være sammen om at gøre en forskel for en masse mennesker. Desuden er jeg glad for her at kunne arbejde på deltid.”

Poul Michael Fanøe

Økonomichef

Poul Michael tiltrådte 2. januar 2023

Kristel Krøll Thomsen

Controller

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

“Som færdiguddannet økonom var jeg træt af at alting handlede om profit og om at samle ind til sig selv eller en virksomhed. Jeg er her, fordi det giver mening, og jeg bliver tvunget til at se ud over min egen næstetip. Derudover nyder jeg, at ADRA er en familie-venlig arbejdsplads.”

Hanne C. Winther

Controller - International

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

“Fordi arbejde skal give mening! Jeg føler mig privilegeret ved at skulle holde styr på tallene sammen med engagerede, dygtige og søde kolleger i ADRA Danmark”

 

 

Agnar Jacobsen

Controller - Danmark

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

“Jeg arbejder med regnskaber og vores medlemsdatabase, og jeg finder det fascinerende, at der er mennesker bag alle disse tal; dem som giver penge, og dem, som modtager. Denne forbindelse gør mit job meningsfuldt.”

Program

Jon Kristiansen

Programchef

Jon tiltrådte 2. januar 2023

 

Laura Nielsen

Programkoordinator - Uganda

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

“Fordi jeg har gode kolleger, og fordi jeg har det godt med at gøre noget godt for dem, der ikke er ligeså privilegerede som jeg. Her kan jeg kombinere min hang til Afrika og mit ønske om at arbejde internationalt med mit behov for tid til familien.”

Agyedho Bwogo

Programkoordinator - Sudan, Etiopien

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

“Jeg nyder at være en del af dette passionerede team. Jeg kan lide ADRA Danmarks holistiske tilgang til udvikling, fordi vi støtter op om vitale områder af menneskers liv. Først når mad, rent vand, skolegang og et hjem er i hus, kan de mennesker, vi arbejder for, løfte sig selv ud af fattigdom.”

Karina Lynge

Humanitær koordinator - Sydsudan

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

Fordi ADRA når helt derud, hvor de færreste organisationer er, men hvor behovet er størst. Jeg føler mig privilegeret over at kunne bidrage til at gøre en forskel for mennesker i nød indenfor ADRA’s medmenneskelige og holistiske tilgang. Og så er jeg glad for, at det er en lille organisation og en familievenlig arbejdsplads.

Søren Theilgaard

Programrådgiver for landbrug og privatsektorarbejde

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

“Fordi mit arbejde i ADRA stemmer så meget overens med mine egne værdier. Jeg er samtidig heldig, at jeg her har nogle fantastisk dygtige og søde kolleger og kan arbejde med min store interesse for bæredygtigt landbrug, innovation og partnerskaber.”

Insa Deimann

Humanitær koordinator - Syrien, Yemen (barsel)

Why do you work for ADRA Denmark?

“Because ADRA is compassionate and not only cares deeply for people affected by conflict and injustice, but also for its employees.”

Freja Schurmann Munksgaard

Humanitær koordinator - Syrien, Yemen (barselsvikar)

Tiltrådte april 2023

 

Karen Ansbæk

MEAL-advisor og humanitær koordinator - Sydsudan

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

Jeg er engageret i, hvad der sker ude i verden og ønsker at gøre mit til at ændre den uretfærdighed, der eksisterer. Jeg elsker at opleve nye steder og mennesker, hvilket heldigvis er en del af mit job i ADRA. Og så sætter jeg stor pris på den faglige sparring med kolleger, og på den indflydelse jeg har på mine arbejdsopgaver.

Julie Rønnow Gibson

Programkoordinator - Tanzania

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

“Jeg ønsker at bidrage til, at alle mennesker kan leve et værdigt, meningsfyldt og trygt liv med respekt for naturen og indenfor Jordens planetære grænser. Det er lige præcis det, ADRA Danmark gør med et lille, skarpt og dygtigt team, som jeg er enormt taknemlig for at være en del af.”

Lars Jørgensen

Programassistent

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

“ADRA er det perfekte sted for mig at arbejde. Her kan jeg nemlig kombinere mit ønske om at dele ud af mit overskud, qua den luksus at jeg er født i Danmark, med min længsel efter at række ud til nogle af de mest sårbare mennesker i verden. Derudover har jeg nogle rigtig dygtige, sjove og hjertelige kolleger.”

Engagement og kommunikation

Signe Lund Christensen

Engagementchef

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

“Siden jeg satte mine ben i Afrika første gang, har jeg ikke kunnet leve med en viden om verdens uretfærdighed uden at gøre noget ved det. Jeg arbejder i ADRA, fordi jeg her kan bruge mit talent for at tale de fattiges sag. Samtidig er organisationen et utroligt dejligt sted med engagerede og dygtige kolleger.”

Maria Elisabeth Abildstrøm Bøg

Fundraiser

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

“Med min baggrund i FDF og som uddannet teolog har jeg altid være optaget af at gøre godt i verden. Som fundraiser i ADRA Danmark kan jeg få afløb for både kreative idéer og min hang til tal og analyser. Ovenikøbet skaber mit arbejde håb og muligheder for udsatte verden over.”

Maria Lykke Andersen

Kommunikations-medarbejder

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

“Jeg havde over længere tid længtes efter at bruge mit arbejdsliv på noget, der gav personligt mening og rakte længere end til at tjene nogle aktionærer. Nu bruger jeg 37 af mine vågne timer om ugen på at kommunikere om hjælp, der gør en forskel i andre menneskers liv, og det giver mig arbejdsglæde.”

Laura Reiter Resenbro

Event- og administrations-medarbejder (barsel)

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

“Mine kollegers og mit arbejde gør i sidste ende, at mennesker i nød får bedre levevilkår. Det motiverer alt andet lige til at give den en skalle i det daglige. Her værdsætter vi hinanden, og der er plads til fælles tankevirksomhed. Jeg nyder at være i et professionelt miljø med bløde værdier.”

Bjørn Krøll

Barselsvikar for Laura RR

Barselsvikar t.o.m. juni 2023

ADRA Danmarks bestyrelse

Thomas Müller

Bestyrelsesformand. Unionsformand i Adventistkirken

Jens Morten Øster

Næstformand i bestyrelsen. Head of Service Management, Coop Danmark

Lene Bull Christiansen

Bestyrelsesmedlem. Lektor på Roskilde Universitet

Rasmus Hylleberg

Bestyrelsesmedlem. Afdelingsleder på Roskilde Universitet

Jan Nielsen

Bestyrelsesmedlem. Økonom

Monica Neesgaard

Bestyrelsesmedlem. Konsulent

Ann-Britt Moos Møller

Bestyrelsesmedlem. Jurist, chefkonsulent i Kirkeministeriets departement
X

Din browser er forældet!

Du benytter en forældet browser og vil ikke få den optimale oplevelse på siden.

Overvej at hente en af følgende browsere: