fbpx

Medarbejdere

ADRA Danmark er en stor international udviklings- og nødhjælpsorganisation. Vores arbejde tager udgangspunkt i et kristent menneskesyn med næstekærlighed og respekt for det enkelte menneske i centrum. Både hvad angår medarbejderne på kontoret og de mennesker, ADRA er sat i verden for at hjælpe. Vi arbejder for at alle mennesker har lige ret, mulighed og håb for fremtiden.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Du kan også følge os på Facebook og Twitter

Daglig ledelse

Jens Vesterager

Generalsekretær

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

“Fordi jeg elsker at se mennesker komme ud af fattigdom og nød! Fattigdom afholder folk fra at leve det liv, som Gud havde tiltænkt. Det er fantastisk at opleve, at når ADRA planter håb og muligheder – så høstes der udvikling.”

Økonomi

Nils Rechter

Administrationschef

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

“Fordi ADRA er en lille organisation. Her har vi mulighed for at lære hinanden godt at kende, og teamfølelsen er stærk. Det er rart at være sammen om at gøre en forskel for en masse mennesker. Desuden er jeg glad for her at kunne arbejde på deltid.”

Kristel Krøll Thomsen

Økonomichef

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

“Som færdiguddannet økonom var jeg træt af at alting handlede om profit og om at samle ind til sig selv eller en virksomhed. Jeg er her, fordi det giver mening, og jeg bliver tvunget til at se ud over min egen næstetip. Derudover nyder jeg, at ADRA er en familie-venlig arbejdsplads.”

Misael Abdiel Dominguez

Controller - International

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

“Jeg bliver tit spurgt, hvorfor jeg ikke bruger min uddannelse til at tjene kassen, men det mål motiverer mig ikke. Selvom jeg arbejder med tal og ikke er i direkte kontakt med de mennesker, ADRA hjælper, så ved jeg, at jeg gør en forskel og tjener Gud ved at tjene min næste.”

 

Agnar Jacobsen

Controller - Danmark

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

“Jeg arbejder med regnskaber og vores medlemsdatabase, og jeg finder det fascinerende, at der er mennesker bag alle disse tal; dem som giver penge, og dem, som modtager. Denne forbindelse gør mit job meningsfuldt.”

Program

Helene Ellemann-Jensen

Programchef

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

“Fordi jeg tror på, at særligt trosbaserede organisationer kan være med til at flytte normer og værdier ude i verden, og dermed støtte dem, som er mest marginaliserede. Derudover er her utroligt rart at være. Jeg har så søde kolleger.”

 

Ole Ramsing

Programkoordinator - Uganda (barselsvikar)

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

“Som udviklingsantropolog er jeg interesseret i at arbejde for at sikre udsatte befolknings-gruppers rettigheder og forbedre deres forhold. Det kan jeg gøre sammen med ADRA og deres store netværk – uden hensyn til etnicitet, køn, seksualitet, politisk eller religiøs overbevisning.”

Laura Nielsen

Programkoordinator - Uganda (barsel)

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

“Fordi jeg har gode kolleger, og fordi jeg har det godt med at gøre noget godt for dem, der ikke er ligeså privilegerede som jeg. Her kan jeg kombinere min hang til Afrika og mit ønske om at arbejde internationalt med mit behov for tid til familien.”

Christian Sørensen

Programrådgiver - Sudan, Etiopien

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

“Jeg har arbejdet i NGO-branchen i mange år, før jeg fik job her. ADRAs folk var kendt for at være dem, der helst tog derud, hvor grusvejene ender, og andre udviklingsfolk ikke havde travlt med at være. Vi interesserer os for lokalsamfundene, og det kan jeg lide.”

Agyedho Bwogo

Programkoordinator - Sudan, Etiopien

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

“Jeg nyder at være en del af dette passionerede team. Jeg kan lide ADRA Danmarks holistiske tilgang til udvikling, fordi vi støtter op om vitale områder af menneskers liv. Først når mad, rent vand, skolegang og et hjem er i hus, kan de mennesker, vi arbejder for, løfte sig selv ud af fattigdom.”

Bjørn Johansen

Programkoordinator - Malawi, Burundi

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

“Jeg har en baggrund som skolelærer, og jeg kan se, at de i Afrika har samme potentiale for at lære som os, men ikke de samme muligheder. Gennem ADRA kan jeg være med til at hjælpe dem videre og gøre dem til aktører i deres eget liv.”

Ashton Mandrup

Assisterende programchef

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

“I løbet af min studietid i Australien læste jeg ‘International Human Rights’ og blev chokeret over, at så mange mennesker oplever så mange uretfærdig-heder på daglig basis. Det måtte jeg gøre noget ved. Jeg elsker at se, hvordan ADRA’s projekter forbedrer folks livsvilkår.”

Søren Theilgaard

Programkoordinator for landbrug og privatsektorarbejde

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

“Fordi mit arbejde i ADRA stemmer så meget overens med mine egne værdier. Jeg er samtidig heldig, at jeg her har nogle fantastisk dygtige og søde kolleger og kan arbejde med min store interesse for bæredygtigt landbrug, innovation og partnerskaber.”

Adriana Ferracin Kleivan

Humanitær koordinator - Sydsudan, Yemen

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

“På grund af ADRA’s fokus på at efterlade ressourcer de steder, vi arbejder. Vi producerer ikke bare quick-fix løsninger på fattige og sårbare menneskers problemer. Derudover kan jeg lide balancen mellem arbejdet i felten og den faglige sparring hjemme på kontoret i Danmark.”

Karen Garly Andersen

Humanitær koordinator - Syrien

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

“Fordi vi er en mindre organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Jeg kan lide værdigrundlaget, og jeg nyder at arbejde med kolleger, for hvem arbejdet med at hjælpe andre er en personlig mission. De brænder for det helt ind i hjertet.”

Kommunikation og fundraising

Signe Lund Christensen

Kommunikationschef

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

“Siden jeg satte mine ben i Afrika første gang, har jeg ikke kunnet leve med en viden om verdens uretfærdighed uden at gøre noget ved det. Jeg arbejder i ADRA, fordi jeg her kan bruge mit talent for at tale de fattiges sag. Samtidig er organisationen et utroligt dejligt sted med engagerede og dygtige kolleger.”

Maria Elisabeth Abildstrøm Bøg

Fundraiser

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

“Med min baggrund i FDF og som uddannet teolog har jeg altid være optaget af at gøre godt i verden. Som fundraiser i ADRA Danmark kan jeg få afløb for både kreative idéer og min hang til tal og analyser. Ovenikøbet skaber mit arbejde håb og muligheder for udsatte verden over.”

Maria Lykke Andersen

Kommunikations-medarbejder

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

“Jeg havde over længere tid længtes efter at bruge mit arbejdsliv på noget, der gav personligt mening og rakte længere end til at tjene nogle aktionærer. Nu bruger jeg 37 af mine vågne timer om ugen på at kommunikere om hjælp, der gør en forskel i andre menneskers liv, og det giver mig arbejdsglæde.”

Laura Reiter Resenbro

Event- og fundrasingkoordinator

Hvorfor arbejder du for ADRA Danmark?

“Mine kollegers og mit arbejde gør i sidste ende, at mennesker i nød får bedre levevilkår. Det motiverer alt andet lige til at give den en skalle i det daglige. Her værdsætter vi hinanden, og der er plads til fælles tankevirksomhed. Jeg nyder at være i et professionelt miljø med bløde værdier.”

ADRA Danmarks bestyrelse

Thomas Müller

Bestyrelsesformand

Jens Morten Øster

Næstformand i bestyrelsen

Lene Bull Christiansen

Bestyrelsesmedlem

Lene Sonne

Bestyrelsesmedlem

May-britt Kivikoski Jørgensen

Bestyrelsesmedlem

Monica Neesgaard

Bestyrelsesmedlem

Ann-Britt Moos Møller

Bestyrelsesmedlem
X

Din browser er forældet!

Du benytter en forældet browser og vil ikke få den optimale oplevelse på siden.

Overvej at hente en af følgende browsere: