Støt nu
 

 

 
 
 
 

babypakkeHjælp et nyfødt barn gennem den kolde vinter

For 250 kr. kan du hjælpe en mor og far med at holde deres barn varmt i den kolde vinter. Din babypakke indeholder blandet andet: Strømper - Et tæppe - En hue - Bleer - Sæbe

Lige nu: børn på flugt fryser!

Krigen i Syrien er gået ind i sit sjette år, og millioner af familier er på flugt. Mange familier med små børn befinder sig lige nu i nabolandet Libanon.

I de kolde vintermåneder skal nogle overleve uden varme og uden tilstrækkeligt vintertøj.

Især børnene er udsatte og har svært ved at beskytte sig imod regn, sne og frost.

(Du får et gavebevis sendt til din email)

 
til i alt 250 kr.

born-Syrien-Internt-fordrevneGiv familier tryghed og husly i borgerkrigen

Krigen i Syrien har sendt millioner familier på flugt fra deres hjem. For 500 kr. kan du hjælpe dem med at få husly og et varmt sted at være henover vinteren.

(Du får et gavebevis sendt på email)

 
til i alt 500 kr.

Livet er igen værd at leve

Køb hus i Burundi

Højgravide Seraphine flygtede med sin mand fra krig i Burundi. Det var begyndelsen på en lang kamp for overlevelse, som skulle vare næsten 20 år. 

”Mange gange har jeg sagt til mig selv, at mit liv ikke var værd at leve", fortæller Seraphine Ndereyimana.

Sammen med sin mand nåede hun frem til en flygtningelejr i Burundi. Først ni år efter var der fred i landet igen.

Da de vendte hjem, fandt de deres hus nedbrændt. De byggede en hytte af grene og blade. Hytten var utæt, så de blev våde, når det regnede - og ofte syge. Seraphines mand døde efter kort tids sygdom, og efterlod hende alene med fire børn.

Huset er min redning

I dag ser livet heldigvis lysere ud for Seraphine og børnene. De har fået et ordentligt hus og et stykke jord, de kan dyrke.

"Huset er min redning. Livet giver igen mening. Jeg sender mange tanker til det menneske, der har hjulper mig” siger Seraphine.

Sammen med EDC Poul Erik Bech har vi genhuset mere end 13.910 børn og voksne siden 2006. Det arbejde vil vi gerne blive ved med at gøre sammen. 

EDC Poul Erik Bech

Du kan gøre en kæmpe forskel for en udsat familie ved at købe et hus til 4.695 kr.
Det er også muligt at støtte ADRAs arbejde generelt. Alle beløb er velkomne. 

NEW Ekstra faneblad 4, introtekst

 
til i alt NEW Ekstra faneblad 4, beløb kr.

NEW Ekstra faneblad 5, introtekst

 
til i alt NEW Ekstra faneblad 5, beløb kr.

 

Ghada med sine to ældste døtre og sit lille barn Lama

Sammen med sin mand flygtede hun og børnene fra krigen i Syrien til en flygtningelejr i Libanon. Lama var kun 8 måneder, da familien stod overfor den første vinter i lejren. Ghada frygtede, at hun ikke kunne holde Lama varm, og at det lille barn i værste fald ikke ville overleve vinteren.

I år står mange af de forældre, som er flygtet med deres børn fra Syrien til Libanon, i samme situation. Hjælp dem med en julegave, der varmer!

ADRA er tilstede med hjælp til syriske flygtninge i både Syrien og Libanon. Vi dækker akutte behov:

  • mad, husly, sundhedspleje, rent vand og sanitære forhold

  • Genopbygning

ADRA er et globalt netværk, som hjælper i mere end 120 lande. Vi er en uafhængig organisation, der støtter mennesker i nød uanset race, køn, seksualitet, politisk eller religiøs overbevisning.

Vi hjælper mennesker i nød verden gennem et netværk af kontorer i mere end 130 lande. Mennesker ramt af fattigdom, konflikter og naturkatastrofer. Vores arbejde tager udgangspunkt i et kristent menneskesyn med næstekærlighed og respekt for det enkelte menneske i centrum.
Vi har en vision om en verden, hvor alle mennesker har lige ret, mulighed og håb for fremtiden uanset etnicitet, køn, seksualitet, politisk eller religiøs overbevisning.

Læs mere...

 

NEW Ekstra faneblad 4, bundboks, tekst

NEW Ekstra faneblad 5, bundboks, tekst