Støt nu

Giv livet videre

Når du betænker ADRA i dit testamente, går din arv til vores vigtige arbejde for at give udsatte mennesker verden over et værdigt liv.

smil

Hvordan gør du

Det er en god idé at lave et testamente, hvis du gerne vil bestemme hvem der skal arve efter dig. Betænker du ADRA i dit testamente, vil din gave gå direkte til vores hjælpearbejde, da vi som velgørende organisation er fritaget arveafgifter til staten. Mens man i nogle tilfælde skal betale en obligatorisk afgift til staten, er ægtefæller og velgørende organisationer helt fritaget for denne afgift.

Det kræver tid og ro at sætte sig ind i alle regler og muligheder. Det kan derfor være en god idé, at kontakte en advokat, når du ønsker at udarbejde dit testamente.

En anden mulighed er at oprette et testamente via nettet. I april 2018 indgik ADRA Danmark et samarbejde med Legal Desk, som gratis hjælper dig med at testere et beløb til vores arbejde.

Hos Legal Desk udfylder du en kort formular, som kaldes et legat og kan gives uanset, om du har et testamente i forvejen eller ej. I formularen oplyser du det beløb, du ønsker at give til os, den dag du går bort. 

Legal Desk har skrevet to artikler som forklarer, hvad et legat og testamente er. 

Du finder ADRA Danmarks formular her

Når du har oprettet legatet, skal det underskrives foran en notar eller foran vitterlighedsvidner, som du selv vælger. 

Hvis du ønsker at støtte os og samtidig efterlade mere til dine arvinger, kan du med fordel se denne video.

Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vide mere om ADRA arbejde. Du kan også blive medlem, hvor du modtager nyhedsbreve og en årsrapport med posten.

Maj-brit Rasmussen

Privat donor ansvarlig

4558 7700