ADRA Ung

ADRA Ung ønsker at engagere unge i hele Danmark til at tage medansvar for verdens udsatte børn og unge

I efteråret 2012 gik en flok unge frivillige sammen om at skabe ADRA Ung. De var drevet af drømmen om en verden, hvor alle har en følelse af værdi.

Gruppens aktiviteter har siden været drevet af unge frivillige mellem 15 og 30 år, som selv tager initiativ til, planlægger og afholder ADRA Ungs arrangementer. Fokus er at give indblik i og forståelse for ADRA’s arbejde ude i verden gennem tiltag drevet af de unge selv og i tæt samarbejde med ADRA Danmark-kontoret.

Kontakt os hvis du vil være med

Vi starter et nyt hold ADRA Ung op i efteråret/vinteren 2019 og søger derfor unge ildsjæle, der vil være med til at gøre en forskel.

Ønsker du at være med til at tage initiativ, planlægge og deltage i ADRA Ungdoms aktiviteter, eller vil du bare høre mere om ADRA Ung?

Skriv til adraungdom@adra.dk eller ring på tlf.: 45 58 77 00. Kontaktperson er Laura Reiter Resenbro.

Lad dig inspirere af ADRA Ungdoms tidligere aktiviteter

  • 2018: Solidaritetstur! Et af højdepunkterne i ADRA Ungs historie var, da en flok unge mennesker fra Danmark og Norge rejste til Uganda i 2018. Målet var at lære mere om ADRA’s arbejde og samtidig tog de unge del i et byggeprojekt støttet af kirken og ADRA. Resultatet af turen var en masse motiverede og engagerede unge. Mød dem i videoen:

  • 2017: En flok unge frivillige rejste til Uganda for at lære om ADRA’s arbejde og for at indsamle materiale til en efterfølgende oplysningskampagne i Danmark. Ud af det fulgte en række oplæg på gymnasier og folkeskoler rundt om i Danmark, hvor de unge selv fortalte om ADRA’s arbejde og deres egne oplevelser i Uganda. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • 2016: ADRA Ungdom har tillige været medarrangør af rejser, hvor gymnasieklasser fik mulighed for at at tale med andre unge fra Uganda og Rwanda om deres liv og drømme. Det kom der både en serie trykte magasiner ud af og en masse videoer, som du kan se på Youtube under ‘ADRA Ungdom same-same’.

Læs et af magasinerne “et liv” (nr 8) her:

Se et klip fra en gymnasieklasses besøg i Uganda her:

  • 2014: ”Myter-er-yt” er en af de kampagner, som ADRA Ungdom har været engageret i. En gruppe unge danskere rejste til Malawi for at lære om ADRA’s arbejde og for at besøge projektet ”Når mor mangler”, som ADRA Ungdom tidligere havde været med til at starte op.

Læs deres blog fra kampagnen “Myter er yt” her:

“Vi kæmper for at plante håb og forandring, så mennesker kan høste udvikling og retfærdighed”

X

Din browser er forældet!

Du benytter en forældet browser og vil ikke få den optimale oplevelse på siden.

Overvej at hente en af følgende browsere: