fbpx

Samarbejdspartnere

Danida: Udenrigsministeriets afdeling for udviklingssamarbejde er ADRA Danmarks største donor. (Danida = Danish International Development Assistance).

 

 

 

ECHO: EU-Kommissionens afdeling for humanitær bistand, der støtter ofre for naturkatastrofer og konflikter uden for EU. Hjælpen uddeles til ofre uanset race, etnisk gruppe, religion, køn, alder, nationalitet og politisk standpunkt.

 

 

 

Adventistkirken: ADRA udspringer af Syvende Dags Adventistkirken: ADRA Danmark blev stiftet i 1987 som en selvstændig organisation for nødhjælp og udvikling. Vores samarbejde med kirkesamfundet spænder over direkte økonomisk støtte fra Adventistkirken til planlægning af fælles events, indsamlingsarbejde fra frivillige i kirkerne (Hjælpeaktion) samt mediesamarbejde. Desuden lejer ADRA Danmark sig ind i Adventistkirkens hovedkontors lokaler.

 

Globalt Fokus: ADRA Danmark er medlem af Globalt Fokus, som er en samlende platform for danske foreninger og folkelige organisationer, engageret i internationale udviklings-, miljø- og humanitære aktiviteter.

 

Cisu: ADRA Danmark er medlem af CISU – en sammenslutning af flere end 270 folkelige, danske organisationer, der alle er engagerede i udviklingsarbejde.

Dansk Flygtningehjælp: ADRA Danmark er medlem af Dansk Flygtningehjælp.

“Vi står ved, hvad vi siger, og vi arbejder hver dag med at omsætte ord til handling. Ude i verden og på kontoret i Danmark”

X

Din browser er forældet!

Du benytter en forældet browser og vil ikke få den optimale oplevelse på siden.

Overvej at hente en af følgende browsere: