Samarbejdspartnere

Danida: Udenrigsministeriets afdeling for udviklingssamarbejde er ADRA Danmarks største donor. (Danida = Danish International Development Assistance).

ECHO: EU-Kommissionens afdeling for humanitær bistand, der støtter ofre for naturkatastrofer og konflikter uden for EU. Hjælpen uddeles til ofre uanset race, etnisk gruppe, religion, køn, alder, nationalitet og politisk standpunkt.

 

 

 

Adventistkirken: ADRA udspringer af Syvende Dags Adventistkirken: ADRA Danmark blev stiftet i 1987 som en selvstændig organisation for nødhjælp og udvikling. Vores samarbejde med kirkesamfundet spænder over direkte økonomisk støtte fra Adventistkirken til planlægning af fælles events, indsamlingsarbejde fra frivillige i kirkerne (Hjælpeaktion) samt mediesamarbejde. Desuden lejer ADRA Danmark sig ind i Adventistkirkens hovedkontors lokaler.

ADRA: Vi samarbejder med både ADRA International og ADRA-kontorerne i de lande, vi har projekter i.

 

Globalt Fokus: ADRA Danmark er medlem af Globalt Fokus, som er en samlende platform for danske foreninger og folkelige organisationer, engageret i internationale udviklings-, miljø- og humanitære aktiviteter.

 

Cisu: ADRA Danmark er medlem af CISU – en sammenslutning af flere end 270 folkelige, danske organisationer, der alle er engagerede i udviklingsarbejde.

Novo Nordisk Fonden: I 2019 donerede fonden penge til ADRA Danmarks projekt ‘Cash for Work’ i Yemen, og i juni 2020 modtog vi en donation til vores arbejde blandt børn i Sydsudan.

Bygma Fonden: Fonden har støttet ADRA Danmarks arbejde i Yemen.

Danmarks Indsamling: ADRA Danmark har flere gange modtaget bidrag fra den årlige Danmarks Indsamling. Senest i 2022.

Dansk Flygtningehjælp: ADRA Danmark er medlem af Dansk Flygtningehjælp.

Lykketronic: Virksomheden, der udvikler og producerer højteknologiske styringssystemer til landbrugsmaskiner, har givet en donation til småbønder i Tanzania gennem ADRA Danmarks landbrugsprojekt.

X

Din browser er forældet!

Du benytter en forældet browser og vil ikke få den optimale oplevelse på siden.

Overvej at hente en af følgende browsere: